نوشته شده توسط : drekesczdams

Real Madrid Navas o účast na tiskové konferenci, Mluvil o Morata, V létě Morata zachytil hodně přenosu pověstí, Fotballdrakter Barn Navas řekl: " A já nechci, aby Morata soupeři, Doufám, že může zůstat. "

Morata léto zachytil mnoho přenosu pověsti, Podle zpráv z médií, Prior se říkalo Morata vstoupí Manchester United, Tam Chelsea, Serie A AC Milán, Morata také říkalo. Mluvení Morata " Všichni chceme, aby zůstal. Já nechci, aby dělal zpracoval. V minulé sezóně Dal nám hodně pomoci. Doufám, že i nadále hrát s námi po mnoho let. "

Mluvení Danilo, Navas řekl: " Je to velmi profesionální hráč, Myslím, že byl vždy plný vášní pro fotbal, Byl součástí týmu. Nemyslím si, že teď má napětí, Nebo máte nápad, který chcete opustit klub. Doufám, že hrát za Drakter Real Madrid po mnoho let společně s ním. "



:: بازدید از این مطلب : 32
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 28 تير 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : drekesczdams

Barcelona klub oficiální oznámení, Tým zavedla 19-letý záložník Antonio Vitti, Barcelona má právo vyplatit cenu 12 milionů eur. Antonio Vitti je Barcelona 2 autogramiády.

Antonio Vitti útočí záložník Palmeiras mládí se narodil, Vitti Mourinho neměl moc šancí. Tým Barcelona B bude Vitti Mourinho na studium, Budeme nejprve následovat první trénink. Na základě této smlouvy, Barcelona má právo vyplatit do konce sezony, Pokud Vitti Mourinho povýšen do prvního týmu, To bude muset zaplatit 2 miliony.

Antonio Vitti oficiálně připojil Barca dělat velmi šťastný, Řekl: " Byl jsem Barcelona železo, Teď jsem měl možnost pracovat s idol Neymar, Jsem opravdu šťastný. Nejprve se budu zdokonalovali v týmu Barcelona B, Mým snem je vstoupit do prvního týmu, Doufám, že dále poroste zde. "



:: بازدید از این مطلب : 32
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 23 تير 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : drekesczdams

Harvey nadcházející třetí sezonu v Kataru, V možná své kariéry před začátkem minulé sezóny, Harvey přijali rozhovor, Pokud jde o obnovení Messi, Horká témata, jako trenér Barcelona Valverde, Harvey zveřejní své cíle, Je budoucnost jako trenér Barcelony.

Přes 37 let věku, Hrál dvě sezony v Kataru, Ale Harvey nemá žádné plány do důchodu. " Moje fyzická kondice je velmi dobrá, Program je také velmi atraktivní klub, Během přehrávání Mohu hodně naučit od vozové skříně, To je dobré pro mou budoucnost. Chci být trenér, To je můj cíl, Ale teď jsem ještě chtěl hrát, Takže budu hrát další rok nejméně. "

Harvey doufají, že když trenér Barcelona, " To je můj hlavní cíl, Samozřejmě, Nikdy jsem skryty. Budu rád pracovat pro Barcelona, Ať už je úloha Nevím, zda je to trenér. Ale myslím, že ve srovnání s úřadem, Raději zůstat v kočáře sedadla, Je zcela evidentní. Trenér Barcelona je můj sen, Ale dříve, než to musí dělat velmi dobře připraven, Potřeba, která má být připravena rok co rok, Ale budu pracovat na tom konci. Líbí se mi zůstat na trávníku, Můžete hrát to nejlepší, Druhým cílem je zůstat v kočáře sedadlech. Já vím, Moje budoucnost je v kočáře sedadlech, Spíše než v kanceláři. "



:: بازدید از این مطلب : 33
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 23 تير 1396 | نظرات ()