نوشته شده توسط : drekesczdams

Mourinho Fotbalové Dresy Dětské Manchester United rozčarování ztratil na nově povýšené Hadesfield, Mnoho lidí se také obává o situaci v týmu. Po zápase byl vyhodnocen Manchester United Mourinho, A zdůraznil důležité důvody ztraceného týmu.

" Jsem velmi překvapen výkonem našeho týmu, Nečekal jsem, že by tomu tak bylo. Otevření s emocionální, ofenzivní, silou a touhou týmu, Život s hrou do týmu, Je vítězný tým. Snad druhá polovina času, Máme trochu touhu vyhrát, Možná můžeme vyhrát remízu, Ale řekni pravdu, Myslím, že bychom měli být potrestáni za selhání. "

" Nechci předpovědět selhání po reakci, Protože v tomto okamžiku, Nevím, co říct. Cítím se velice zklamaný, Kdybych byl fanouškem Dres Manchester United, Dlouho času na podporu Manchesteru United, Opravdu budu velmi zklamán. Nemůžete prohrát, protože váš soupeř je lepší než vy. Takže, skutečně zklamaný. "



:: بازدید از این مطلب : 11
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 30 مهر 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : drekesczdams

V současném kole španělské ligy, Real Madrid utrpěl 2-1 vítězství nad Herthou. Ale protože hra jedna noc před začátkem, Fotbalové Dresy Dětské Ramosem bude bolest žaludku a bude doprovázeno zvracením, Tato situace trvala až do hry. Jako téměř omdlel, Musel přijmout infuzi v šatně Heathuff Stadium.

Lidé si mysleli, že Ramos vstoupil na velký seznam, Ale překvapivě, Ramos se nejen objevil ve velkém seznamu, Také se stal prvním startérem a hrál 90 minut. Zatímco Vallejo zůstal na lavičce, Až dosud, V španělské hře se nezjavil.

Na tiskové konferenci po skončení hry, Zidane potvrdil stav Ramos. Zidane řekl: Ačkoliv se kapitán týmu Real Madrid cítil unavený, Ale současný stav může být. Místní čas příští Úterý, Dres Real Madrid bude doma v lize mistrů Tottenham.



:: بازدید از این مطلب : 33
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 24 مهر 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : drekesczdams

Argentina zahájí kvalifikační boj o život a smrt na Světovém poháru, Daleko proti Ekvádoru. Dres Barcelona Messi a jeho tým se mohou kvalifikovat do příštího světového poháru v Rusku, Po této bitvě uvidí výsledek.

Pro Argentinu, K vítězství musí mít skóre, Jak aktivovat ofenzivní palebnou sílu týmu, Je to největší problém St. Pauli teď. Argentinské sdělovací prostředky ho kritizovaly jako chaos a často mění útočníka, Ale podle popisu života a smrti v Ekvádoru, Přední částí bude stále Boca útočník Dario - Benedetto, Ten poslední v posledním kole peruánské války poprvé za tým argentinského týmu. St. Pauli očekává, že změní tým 17 kvalifikátorů, Pouze do 16 míčů trapné situace, Někteří podezřelí, kteří zasáhli Kanál.

V každém případě, Život a smrt, Dřívější kontroverze by měla zůstat pozdě. Nyní je nejdůležitější věcí týmová morálka a duchovní posílení, Navíc hra s hlavou hvězdy je nezbytná, V tuto chvíli, Oči každého budou soustředěny v Fotbalové Dresy Dětské Messi, Jako týmové číslo jedna hvězda a vůdce, Messi, je čas vstát.



:: بازدید از این مطلب : 34
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 17 مهر 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : drekesczdams

Aktuální kolo Premier League, Fotbalové Dresy Dětské Tottenham 3-2 vítězství nad West Ham, Homo zpěvák Kane zaznamenal dva góly za čtyři minuty. Stav velkých britských nohou, Poslední čtyři hry dosáhly šesti gólů.

Komentář Sky Sports Jamie - Redknapp řekl: " Tottenham má skvělou sestavu, A výkon Kana je fenomenální, Otázkou je, jak by měl Tottenham odměnit, Aby mohl zůstat v týmu. Myslím, že bez ohledu na to, kolik liga je nejvyšší plat, Měl by získat stejný plat, Je to tak jednoduché. "

" Kyle - Walker bude říkat bývalým spoluhráčům, Kolik si vydělal v Manchester City, Každý ví, kolik top hráči platí, To je problém pro Tottenham, Pokud Dres Tottenham Hotspurs nezaplatí, Kane nemusí nutně držet. "



:: بازدید از این مطلب : 33
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 3 مهر 1396 | نظرات ()