نوشته شده توسط : drekesczdams

Po porážce 0-4, Everton pět zápasů prodělalo tři neúspěchy, Tým má v současné době pouze 4 body, Pořadí třetího z Premier League, V oblasti downgrade, Po skončení hry si trenér Fotbalové Dresy Dětské Everton Coleman přijal rozhovor.

Toto léto, Everton ve ztrátě Lukaku po velkých podpisy, Zavedení společností Pickford, West Goodson, Michael Keane atd. Výsledky jejich podpisu se však nezobrazují ve výchozích výsledcích, V tomto ohledu Coman řekl: " Podíval jsem se na analýzu pro Everton dříve, Řekni, co jsme strávili 140 milionů liber, Do čtyřhře se dostanete, Řekl jsem: Myslíte si, že tato realita? Rozvažujete se. Nejsem spokojen se začátkem této sezóny, Ale také prosím svou realitu, Potřebujeme čas, I přes čas ve fotbale jsou vzácné zdroje. "

" Také Dres Everton hrál každý řádek se čtyřmi domácími zápasy, Myslím, že Everton musí odpovědět. Ale dnes jsem viděl reakci hráčů, On zanechal budoucnost možné. Řekni mi, že pravdivost dnešní výkonnosti Manchesteru United není příliš chladná, Snad po tom, co byl zasažen 0-4, je to trochu divné. Manchester United ukázal velmi klidný, Ale Everton by neměl takový výsledek sklízet. "



:: بازدید از این مطلب : 33
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 27 شهريور 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : drekesczdams

Mullerův Bayern hlavní hráč, V Ancelotti přišla po výrazném snížení konkurenčního stavu, A v nové sezóně, S příchodem Jamesa, Muller se rovněž považuje za místo, které nemá místo. V prvních třech kolech Bundesligy, I když James nedostal šanci hrát, Ale Fotbalové Dresy Dětské Muller se nestal absolutní hlavní silou týmu, A to také zpochybňuje Ancelottiho. Podle německých mediálních zpráv, Nedávno, Heathfield v rozhovoru, Také mluvil o problému Mullera, Řekl to Ancelotti.

V prvních třech kolech nové sezóny v Bundesligě, Muller z lavičky, Počáteční hra, ale byla nahrazena brzy, Proti Hoffenheimově hře, Je také plochý. A v posledních dnech, Hirschfield v rozhovoru, Ale Shuai řekl podporu.

" Bayern Mnichov je v současné době velmi silná sestava, A tým má také skvělý trenér, Budou jistě vyhrát mistrovství Bundesligy znovu, Muller je německý hráč, Pokud Ancelotti Jean Tiago seděl na lavičce, Pak nikdo v Německu nebude o této záležitosti hovořit. Ale když Muller seděl na lavičce, To je téměř otázka Bayernu Mnichov. Kouč jen jak vyhrát, Pokud je stav Mullera výborný, Určitě dostane první šanci Dres Bayern Munich Mnichov. "



:: بازدید از این مطلب : 33
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 20 شهريور 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : drekesczdams

Premier League obrovský Fotbalové Dresy Dětské Liverpool oficiální oznámil, S dohodou Nabi-Keita. Keita se oficiálně připojí k Liverpoolu dne 1. července 2018.

Podle zpráv, V Keita smlouvě existuje výkup 48 milionů liber, Ale k 1. červenci 2018, aby vstoupily v platnost, Takže Liverpool předem použil podmínky. Liverpool také zaplatil za toto, Ale konkrétní množství není známo.

V rozhovoru s oficiálními internetovými stránkami Liverpoolu, Keita řekl: " Jsem rád, že oba kluby dosáhly konsensu, Mohu se připojit k Dres Liverpool příští léto, Budu důležitou součástí budoucích plánů Liverpoolu, Jsem nad to velice nadšený. Slibuji Lipsku, Dokud jsem ještě nosil Lipsko dres, Budu bojovat na poslední chvíli, Zaplatí za tým, Až do poslední hry konečného píšťala. "



:: بازدید از این مطلب : 33
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 7 شهريور 1396 | نظرات ()