نوشته شده توسط : drekesczdams

Od minulé sezóny, Jménem Fotbalové Dresy Dětské Manchester United a Anderlecht ve hře, Kolena utrpěla vážná zranění, Ibrahimovičova budoucnost byla tématem zájmu všech fanoušků Manchester United. Fanoušci Manchesteru nemuseli čekat, jak dlouho budou moci slyšet dobrou zprávu, Podle ESPN, Ibrahimovic se brzy podepíše s Manchesterem United.

Ano ano, Nechte Ibrahimović zranit ze stadionu je jeho pravé koleno, Po několika měsících zotavení, Ibrahimovič může použít takovou akci, To stačí k tomu, aby dokázal, že Ibrahimovič vrátí krále. Ve skutečnosti, po úrazu Ibrahimoviče, Lékařská diagnóza ukazuje, že Ibrahimovič bude také prvním návrhem roku 2018, Ibrahimovičova fyzická kvalita se liší od obyčejných lidí.

Podle předchozích zpráv v médiích, Ibrahimovic se chystá podepsat smlouvu s Manchesterem United. Ve skutečnosti, bez ohledu na to, jaká identita, Pro fanoušky Dres Manchester United, Chtějí vidět návrat Ibrahimova. Ibrahimovic může být dobrým posílením tloušťky lineupu Manchesteru United, To je skutečně velmi důležité pro Manchester United.



:: بازدید از این مطلب : 33
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 30 مرداد 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : drekesczdams

Po 1-3 ztrátu na Real Madrid, Barcelona Iniesta řekl: " Fotbalové Dresy Dětské Real Madrid Mužstvo dvakrát hrála rozhodující roli. "

" Bez ohledu na to, zda je spravedlivé, Výsledkem je, že, To je výsledkem naší hře. Tato hra z místa pohledu je srovnatelná, Ale Real Madrid Mužstvo dvakrát hrála rozhodující roli. Víme, že se něco takového mohlo stát, To je jeden z charakteristik Real Madrid, Oni se chopili příležitosti. "

Real Madrid dvakrát bránili, Ronaldo Asensio a chopit se příležitosti, Pomáhá týmu vyhrát první nohu vítězství. " Musíme se pokusit poslat hru, jak vést stranu Dres Barcelona, Přestože jsou výsledky nepříznivé, Aby však bylo možné získat nějaké příležitosti, Barca muset pokračovat ve svém úsilí při přípravě na válku. "



:: بازدید از این مطلب : 38
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 23 مرداد 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : drekesczdams

Juventus Chiellini řekl v rozhovoru, Tým neztratí Bonucci a pokles pevnosti, Fotbalové Dresy Dětské Juventus je nyní ještě lepší než v minulé sezóně.

Letos v létě, Juventus přenosu zisky a ztráty na trhu, Bonucci odchod z týmu, Ale on podepsal Costu a Bernadette Sharansky. Chiellini je přesvědčen, V průběhu posledních několika sezónách, Juventus byl vždy případ v přestupovém trhu, Bonucci venku, Pirlo, Vidal a Boge Ba zbývá, Ale tým nebyl pryč z těchto hráčů a poklesu pevnosti, " Oni opustili, Můžeme vzít nějaký čas na přizpůsobení bez nich, Ale také jsme podepsali někteří hráči, Chvíli trvá, než jejich začlenění do týmu. Možná, že ztratí něco ve hře, Ale máme nejlepší ofenzivní linii, Pozice Pjanic může spolehnout na druhém místě. Nyní je třeba si závodní dráhu, Cílem je nyní italský Super Cup. Chcete-li být upřímný, Jsme nyní lépe než v minulé sezóně. "

Loni v létě, Dres Juventus ztratil Boge Ba, Ale zavedení Higuaín a Pjanic ostatními hráči, Výsledky v minulé sezóně a to nejen neklesla, Místo toho málem vyhrál Triple Crown.



:: بازدید از این مطلب : 32
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 16 مرداد 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : drekesczdams

Přesunout z Chelsea do Manchesteru United, Matic ohlašoval nové výzvy. Po vstupu Dres Manchester United, Matic přijali rozhovor, Jeho výroky na Manchester United a vyhrát dohromady.

Manchester United nová podpora Matic řekl: " Mým přáním je, a Mourinho společně na cvičišti, Stejně jako když tě zavolá, Nemusíte příliš přemýšlet. Z tohoto důvodu Rozhodl jsem se připojit Manchester United, Je to velmi snadné, jak to udělat. "

" Jsem velmi rád, Vzhledem k tomu, budu pracovat s Jose Mourinho, Je to skvělý trenér, Když on a já pracovat společně, On byl vždy schopen inspirovat to nejlepší ze mě, A motivovat mě kupředu. Teď musím udělat, Manchester United do tohoto týmu co nejdříve, Přizpůsobovat novým spoluhráčům. Domnívám se, že v příští sezoně, Dámské Fotbalové Dresy Manchester United a můžu dělat nějaké velké věci dohromady. Myslím, že Manchester United jsou připraveni, Protože tým je zralejší, Mají za rok a spolupráce Mourinho, Takže vědí, co mají dělat. Domnívám se, že novou sezonu, Manchester United může dělat spoustu věcí. "



:: بازدید از این مطلب : 32
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 10 مرداد 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : drekesczdams

V rozhovoru, Real Madrid potvrdil, že Dres Ronaldo zůstane na Bernabeu, Ronaldo také mluvil o tajemství svého vlastního úspěchu, Poukázal na to, že Úsilí bude muset být úspěšný.

V minulé sezoně, Real Madrid vynikající výkon, On vyhrál španělský šampionát a Ligu mistrů, Velmi specificky, Real Madrid se stal Ligu mistrů, protože restrukturalizace, První pobočka dosáhnout Wei Mian tým. Ronaldo byl velmi šťastný, Řekl: " Vyhrál v minulé sezóně se svým klubem a důležitého šampionátu, To je skvělé, Samozřejmě, že vyhrát individuální ocenění, jako je tento, Opět to udělat, To bude velmi dobrá. "

Ronaldo v posledních letech dosáhla velkého úspěchu, S věkem, Stát také udržuje velmi dobře, Za tajemstvím svého vlastního úspěchu, Fotbalové Dresy Dětské Real Madrid hvězda řekl. " Potřebujete roky a roky tvrdé práce, Budu tak činit i nadále, Fotbal je můj život, Také moje vášeň. "



:: بازدید از این مطلب : 37
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 3 مرداد 1396 | نظرات ()